Låt oss sköta trapphuset!

Vi håller trapphuset fläckfritt

Vi sköter trappstädningen åt hyresrätter och bostadsrätter i Täby och anpassar helt städningen efter fastighetens behov. Självklart varierar arbetsinsatsen en hel del mellan olika fastigheter; handlar det om regelbundet återkommande städning tittar vi helt enkelt på hur fastigheten ser ut och återkommer med en kostnadsfri offert innan arbetet startar.

Viktigt med regelbunden trappstädning

Att trapphuset hålls rent och fräscht är inte bara viktigt för att skapa trivsel bland besökare och hyresgäset - det förebygger även skadegörelse. Vi har bred erfarenhet av att städa trapphus åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, vilket borgar för ett snabbt och effektivt arbete utan att kvaliteten blir ledande.

Vi följer alltid samma överenskomna städschema så att du alltid är garanterad ett fläckfritt resultat utan krångel. Under vissa årstider kan det behövas extrainsatser för att hålla trapphuset i bra skick kontinuerligt, vilket vi bedömer gemensamt och kommer överens om åtgärd. 

Många av våra kunder finns i Täby - välkommen som kund du också! Hör gärna av dig om du vill ha referenser från andra bostadsrättsföreningar eller fastighetsägare.

Vad ingår?

Vi anpassar alltid våra tjänster efter kundens behov och önskemål. Därför är det i så stor utsträckning som möjligt upp till dig som kund att avgöra hur och hur ofta trappstädningen ska utföras.

Baserat på dina behov tar vi fram rutiner som efterlevs utan undantag. Några vanliga moment i städningen av ett trapphus är följande.

  • Rengöring av alla trappsteg, uppifrån och ner
  • Golvrengöring
  • Rengöring av trappräcken och lister
  • Borttagning av fläckar
  • Städning av hiss
  • Avtorkning av element och armaturer
  • Tömning av skrapgaller
  • Rengöring av porten

Om behovet finns går det utmärkt att välja till extratjänster i anslutning till strappstädningen. Det kan exempelvis innefatta städning av tvättstuga, källare eller vind.

När städningen utförs regelbundet går det snabbare vid kommande städtillfällen - det är alltså ekonomiskt fördelaktigt att hålla rent kontinuerligt.

Våra rutinmässiga kvalitetskontroller garanterar att städningen håller hög kvalitet. Om du mot förmodan upplever att vi brister vid något tillfälle rättar vi till problemet.

Beställ trappstädning i Täby från oss

När du kontaktat oss är första steget att vi kostnadsfritt åker ut och besiktar fastigheten för att få en uppfattning om tid- och materialåtgång. Därefter kan vi lämna en korrekt offert som du/ni får ta ställning till.

Helhetslösning eller enstaka uppdrag

Förutom trappstädning i Täby och andra delar av Storstockholm åtar vi oss servicetjänster åt såväl företag som bostadsrättsföreningar och privatpersoner. 

Bland annat kan vi erbjuda tjänster som fönsterputsning, golvvård, byggstädning och mycket annat. Vi har en lösning som passar alla kunder. Efter många år i branschen vet vi vad som krävs för att kunden ska bli nöjd. Testa oss du också!